Klik her og få et godt tilbud på netop din medalje

Flotte medaljer med eget præg

Medaljer med eget præg gør stævnet til noget helt specielt.

Vi kan præge medaljer på mange forskellige måder og i mange materialer, alt efter form og størrelse.

Vi kan producere medaljer helt ned til 100 stk., hvor der kan mikses mellem guld, sølv, kobber og sort nickel. Derfor kan de 100 stk. nemt blive brugt – selv til mindre stævner.

Alle værktøjer henligger i 2½ år til genproduktion. Herefter bliver værktøjerne destrueret. Ved en genproduktion indenfor de 3 år, bliver levetiden yderligere forlænget med 3 år.

Kontakt os og få en snak om mulighederne, eller send os billede/tegning – så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Leder du også efter sportspræmier til dit stævne, har vi altid omkring 50.000 præmier på lager. Se mere på Pokalbutikken.dk

Nedenfor kan du se et lille udsnit af de produktionsmetoder vi normalt benytter. Mulighederne er mange, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Præget stål-medalje u/farve (2D)

2D-spec_medalje_Lemvig_Basket

Lemvig Basketball-medaljen er præget med 2D motiv, uden farve ilagt. Højglanspoleret finish. Overflader vist på billedet er blank guld, nikkel og kobber. En flot og prisstærk medalje.

Præget stål-medalje u/farve (3D)

3D-spec_medalje_BIF

Brande BIF Cup-medaljen er præget med 3D motiv – uden farve ilagt. Højglanspoleret finish. Overflader vist på billedet er blank guld, nikkel og kobber. En flot og prisstærk medalje.

 

Præget stål-medalje m/farve & bundpræg 1 (2D)

2D-farve-glat-spec_medalje_LKB_Cup

LKB Cup i Gistrup valgte en medalje med præget 2D motiv og farve ilagt. Guld og nikkel er med højglanspolerede forhøjninger. Overflader vist på billedet er blank guld & nikkel. Antik kobber-overflade på “bronze” medaljen. Bundpræg 1 er blevet brugt som bund.

Præget stål-medalje m/farve & bundpræg 11 (2D)

2D-farve-gritty-spec_medalje_Kibaek_Cup

KIF Kibæk Cup-medaljen er præget med 2D motiv hvor der er farve ilagt samt højglanspolerede forhøjninger. Overflader vist på billedet er blank guld, nikkel & kobber. Bundpræg 11 er blevet brugt som bund, hvilket fremhæver tekst og motiv på en flot måde.

Præget messing-medalje m/ Cloisonné emalje (2D)

2D-cloisonne-spec_medaljer_Herning_Veteran

Herning Veteran Games Bowling valgte en flot messing medalje, præget med 2D motiv med ilagt ægte Cloisonné emalje. Overflader vist på billedet er blank guld, nikkel & kobber med højglanspolerede forhøjninger. Bundpræg 11 er blevet brugt som bund, hvilket fremhæver tekst og motiv på en flot måde.